Titel: SPAG en SPAN Profielen: De Finishing Touch voor uw nieuw dak.

Bij het vervangen van een asbestdak draait het niet alleen om het veilig verwijderen van het asbest. Het is ook van belang dat het nieuwe dak goed wordt afgewerkt, zodat het bestand is tegen de elementen en er geweldig uitziet. Als u wilt dat we tot in de puntjes zorg dragen, dan werken we uw nieuwe dak af met SPAG en SPAN profielen.

SPAG en SPAN profielen zijn essentieel voor de afdichting van daken. Ze worden gebruikt als profielvulling om uw dak wind- en waterdicht te maken, voor een betere isolatie en om ongedierte en vuil buiten te houden.

SPAG (Standaard Profiel Afdichting Goot) en SPAN (Stalen Profiel Afdichting Nok) profielen worden vervaardigd uit stalen plaat. Ze zorgen voor een nette afwerking door de zichtbare schuimkern in de goot of nok van het dak te bedekken.

Dankzij hun ontwerp voorkomen ze dat vogels en ongedierte de schuimkern kunnen aantasten en ze zijn verkrijgbaar in dezelfde coatings en kleuren als de dakpanelen voor een naadloze afwerking.

Naast hun functionaliteit geven SPAG en SPAN profielen ook een esthetische finishing touch aan uw dak. Ze zijn beschikbaar voor zowel linkse- als rechtse legrichting en kunnen worden aangepast aan verschillende dakprofielen voor een perfecte pasvorm.

Bij DakLift bieden we een complete oplossing voor het vervangen van uw asbestdak. Van het veilig verwijderen van asbest tot het plaatsen en afwerken van uw nieuwe dak met SPAG en SPAN profielen, we zorgen voor een naadloze en stressvrije ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Recently Viewed

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Nee, dank je wel.