Een Verouderd Asbestdak Vervangen - Een Duurzame Makeover door Daklift

In Heusden-Zolder heeft onze Daklift-ploeg weer een mooi project afgewerkt! 💪

Het doel? Een verouderd asbestdak verwijderen en vervangen. Asbest, een materiaal dat vaak in oudere gebouwen wordt aangetroffen, kan gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Gelukkig kunnen we bij Daklift deze zorg wegnemen door veilig en efficiënt asbest te verwijderen en te vervangen.

👉 Voor: Het tuinhuis van de familie S. was uitgerust met een verouderd asbestdak. Het verwijderen van een asbest dak is een taak die professionaliteit en nauwkeurigheid vereist. En dat is precies wat we bij Daklift leveren.

👉 Na: We hebben het asbestdak vervangen door een stijlvol dak met dakpanmotief. Het nieuwe dak is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook uitgerust met anticondens-platen. Deze platen hebben een doek aan de onderzijde om watervorming te voorkomen, wat zorgt voor extra duurzaamheid en levensduur van het dak.

Maar dat is nog niet alles! 🤩 Naast het vervangen van het asbest onderdak, heeft Daklift ook nieuwe PVC goten geïnstalleerd voor efficiënte regenwateropvang. Wat een verschil! Een complete transformatie die de functionaliteit en uitstraling van het tuinhuis van de familie S. aanzienlijk verbetert.

Klinkt dit als de make-over die je jouw tuinhuis ook gunt? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe we jouw tuinhuis een duurzame make-over kunnen geven.

Recently Viewed

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Nee, dank je wel.