DakLift

Wij vernieuwen uw asbestdak, van 5 tot 5000 m²

Wat we doen

Bij DakLift benaderen we asbestdakvernieuwing met passie en precisie. Als erkende specialisten zetten we uw veiligheid voorop, en vervangen we uw asbestdak volgens strikte vakregels. We bieden transparante offertes voor zowel kleine als grote projecten. Kiezen voor DakLift betekent kiezen voor een betrouwbare partner die zich inzet voor een veilige, duurzame oplossing voor uw dak.

ASBEST 

INVENTARISATIE

Onze specialisten voeren een gedetailleerde inspectie uit om asbest te identificeren. Bij twijfel schakelen we een externe expert in voor staalnames, om absolute zekerheid te garanderen.

ASBEST 

SANERING

We hanteren strikte veiligheidsprocedures en de beste technieken in de branche om elk spoor van asbest veilig en efficiënt te verwijderen, waardoor uw pand weer veilig wordt.

DAK

VERNIEUWING

We plaatsen een nieuw, duurzaam dak ter vervanging van het asbestdak, gebruikmakend van kwalitatieve materialen voor veiligheid en een langere levensduur.

DAK 

AFWERKING

Indien gewenst werken we uw dak volledig af: van het precies afwerken van kanten met plooiwerk, tot het plaatsen van dakgoten, of het voorzien van passende lichtoplossingen.

Onze Missie

België Asbestveilig maken! Met Daklift hebben we al vervangen:

20.838
Voorbeelden van asbestdaken die vervangen werden

Bij DakLift is onze missie simpel: we willen eigenaren van gebouwen met asbestdaken helpen om op een veilige en efficiënte manier te vervangen. Onze focus ligt niet alleen op het saneren van oude asbestdaken, maar we zorgen ook voor de installatie van een nieuw, duurzaam dak.


We zien onszelf als een partner die je door het hele proces begeleidt. Of het nu gaat om kleine tuinhuisjes of grote bedrijfsgebouwen, ons toegewijde team is klaar om de klus te klaren.


We geloven in transparantie en eerlijkheid, dus we zorgen ervoor dat we altijd een gedetailleerde, op maat gemaakte offerte geven na een grondige evaluatie ter plaatse. Hierdoor vermijden we onvoorziene extra kosten en zorgen we ervoor dat onze klanten precies weten wat ze kunnen verwachten.


Uiteindelijk streven we naar volledige klanttevredenheid. We willen dat iedereen die met ons werkt, met een gerust hart kan weten dat hun eigendom in veilige handen is en dat het eindresultaat iets zal zijn waar ze trots op kunnen zijn.


Bij DakLift, zetten we veiligheid, kwaliteit en klanttevredenheid voorop - dat is onze belofte aan u.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Nee, dank je wel.