Profiteer van de verlengde premie voor doe-het-zelf dakisolatie bij het vervangen van uw asbestdak

Geweldig nieuws voor huiseigenaren met asbestdaken: de premie voor doe-het-zelf dakisolatie is verlengd tot 30 juni 2024! Dit biedt u een uitstekende kans om uw asbestdak te laten vervangen en tegelijkertijd te investeren in een duurzame en energiezuinige woning.

Hoe kunt u profiteren van deze verlengde premie?

Laat DakLift uw asbestdak vervangen en profiteer van de verlengde premie voor doe-het-zelf dakisolatie. Dit is een win-win situatie: u krijgt een nieuw, veilig dak en kunt tegelijkertijd besparen op energiekosten door zelf de isolatie aan te brengen. Voor alle details over de premie en de voorwaarden, surf naar de website van Fluvius.

Waarom kiezen voor DakLift?

DakLift is dé specialist in asbestverwijdering en dakvernieuwing. Wij zorgen voor een veilige en efficiënte verwijdering van uw asbestdak en plaatsen een gloednieuw dak op uw woning. Door te kiezen voor DakLift, kunt u rekenen op deskundig advies en een offerte op maat

Grijp deze kans en laat DakLift uw asbestdak vervangen terwijl u profiteert van de verlengde premie voor dakisolatie. Samen maken we uw woning veiliger, comfortabeler en energiezuiniger.

Wilt u meer weten over hoe DakLift u kan helpen bij het vervangen van uw asbestdak en het profiteren van de verlengde premie voor doe-het-zelf dakisolatie? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Laten we samen werken aan een veiligere en duurzamere toekomst voor uw woning.

Recently Viewed

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Nee, dank je wel.