Asbestdak paardendenstal vervangen door Ecolor golfplaten.

We zijn er weer ingevlogen! Bij Daklift zijn we altijd klaar voor nieuwe uitdagingen en deze keer hebben we de paardenstal van de familie C. uit Heist-Op-Den-Berg voorzien van een nieuw dak.

Het oude asbestdak was dringend aan vervanging toe en we hebben het volledig verwijderd en vervangen door nieuwe Eternit golfplaten in een trendy lichtgrijze kleur 😎 Het resultaat is niet alleen veiliger, maar ziet er ook nog eens mooi uit!

Bovendien hebben we de bestaande goten behouden, omdat ze nog in goede staat waren, en opnieuw gemonteerd aan het nieuwe dak. Op die manier hoeft de familie C. zich geen zorgen te maken over eventuele lekkages in de toekomst.

Het nieuwe dak heeft een totale oppervlakte van maar liefst 117m² 💪 Dat is een flinke klus, maar we hebben het tot een goed einde gebracht dankzij onze expertise en ervaring.

Heb jij ook een oud asbestdak dat aan vervanging toe is? Of wil je meer informatie over asbestverwijdering en vernieuwing van daken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een gratis offerte

Recently Viewed

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Nee, dank je wel.