Succesvolle Asbestsanering en Dakvernieuwing bij Familie V.M in Lovenjoel

Een van de recente projecten van DakLift betrof een tuinberging van de familie V.M in Lovenjoel. We zijn er trots op om te melden dat dit project succesvol is afgerond, waarbij de veiligheid en tevredenheid van de klant voorop stonden.

De taak was duidelijk: het veilig verwijderen van het asbestdak van de tuinberging en het vervangen door nieuwe Eternit golfplaten. De oppervlakte van het dak bedroeg 30 vierkante meter.

Het project ging verder dan alleen de vervanging van het dak. De structuur van het dak was aangetast door de tijd en had nood aan versterking. Daarom werden de oude, versleten balken vervangen door nieuwe houten balken, waardoor de structuur van de tuinberging nu veel sterker is.

Ondanks de uitgebreide werkzaamheden die nodig waren, was het niet noodzakelijk om de goten volledig te vervangen. Ze waren nog in goede staat, dus na de werkzaamheden werden ze gewoon opnieuw gemonteerd. Dit hielp bij het beheersen van de kosten en maakte het project efficiënter.

Bij DakLift zijn we er trots op dat we elke klus, groot of klein, met dezelfde zorg en aandacht voor detail benaderen. Bent u ook op zoek naar een specialist voor het veilig verwijderen van uw asbestdak en het plaatsen van een nieuw, veilig en mooi afgewerkt dak? Neem dan contact met ons op voor een offerte.

Recently Viewed

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Nee, dank je wel.