Asbest Dak Vervangen in Wilsele: Een Succesvol Project door Daklift

In de wereld van asbestverwijderaars is het niet genoeg om alleen maar asbest te verwijderen. Een compleet pakket, van het veilig verwijderen van asbestdaken tot het plaatsen van een nieuw, veilig dak, is wat huiseigenaren tegenwoordig zoeken. Daklift heeft dit begrepen en biedt daarom een all-in service aan. Het recente project bij de fam. D.C. in Wilsele is daar een perfect voorbeeld van.

Het oude asbest dak was toe aan vervanging. Bij Daklift hanteren we een systematische aanpak voor het verwijderen van asbestdaken. We garanderen een veilige verwijdering en afvoer van het asbest, zodat de bewoners en omgeving geen risico lopen.

Het project van 45m2 was geen uitzondering. Ons team zorgde voor een vlekkeloze verwijdering van het asbest dak en plaatste vervolgens een nieuw dak met anti condens dakplaten. Deze platen zijn voorzien van een viltlaag om vochtproblemen tegen te gaan, wat resulteert in een betere duurzaamheid van het dak.

Het gebouw werd ook voorzien van nieuwe PVC goten, een noodzakelijke upgrade voor het efficiënt afvoeren van regenwater. Bovendien plaatsten we lichtplaten voor een natuurlijke lichtinval in de bergruimtes, een kleine toevoeging met een groot effect.

Wat betreft de esthetiek, is er gekozen voor nauwkeurig plooiwerk in dezelfde kleur als de nieuwe daken, wat resulteert in een naadloze en stijlvolle afwerking. Daarnaast is de bestaande schouw afgewerkt met kleeflood, een veilig en gezond alternatief voor traditioneel lood.

Het verwijderen van een asbest dak en het vervangen ervan is geen klein karwei, maar bij Daklift zijn we erop voorbereid. Als professionele asbestverwijderaars zijn we uitgerust met de nodige vaardigheden en ervaring om de klus vakkundig te klaren. Bovendien zorgen we ervoor dat de kosten van het verwijderen van het asbestdak vooraf duidelijk zijn, zodat onze klanten niet voor verrassingen komen te staan.

Ben je benieuwd naar de prijs voor het verwijderen van jouw asbest dak? Vraag dan een offerte voor asbest verwijderen aan bij Daklift. Wij staan klaar om jouw asbestdak te vervangen en jouw woning veiliger en aantrekkelijker te maken.

Recently Viewed

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Nee, dank je wel.