Asbest dak verwijdert door DakLift: het vernieuwde, veilige dak van een werkhuis, getransformeerd door een combinatie van professionele asbestsanering en dakrenovatie.

LOODS BUKEN

Oppervlakte 305 m²

Golfplaten verwijderd

Geïsoleerde dakplaten

Nieuwe PVC goten

asbestdak vernieuwing loods 305 m2 in Buken

Uitmuntende Dakrenovatie bij Familie V.C. in Buken

Bij DakLift zijn we trots op ons vakmanschap, wat weer eens werd bewezen bij ons recente project bij de familie V.C. in Buken. Voor deze loods was het hoog tijd om het verouderde asbestdak aan te pakken en te vervangen door een energie-efficiënt en duurzaam dak.


Veilig Verwijderen van het Asbestdak


Ons team van experts begon met de veilige verwijdering van het oude asbestdak. Met een totale oppervlakte van 305 m² vergde dit project precisie en zorgvuldigheid, waarbij strikte veiligheidsprotocollen werden gevolgd om een veilige werkomgeving te garanderen.


Installatie van een Energie-efficiënt Dak


Na de asbestsanering hebben we een compleet nieuw dak geïnstalleerd, dat niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan de energie-efficiëntie van de loods. De nieuwe dakbedekking biedt een stijlvolle en moderne uitstraling, waardoor de loods een frisse, vernieuwde look heeft gekregen.


Nieuwe PVC Dakgoten voor Optimale Waterafvoer


Daarnaast hebben we nieuwe PVC dakgoten geplaatst met een diameter van 165 mm. Deze maat wordt specifiek gebruikt voor grote daken en zorgt voor een optimale waterafvoer.


Waarom DakLift?


Dit project bij de familie V.C. in Buken onderstreept onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit. Bij DakLift specialiseren we ons in het vervangen van asbestdaken door veilige, duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossingen. Ons team staat altijd klaar om elk project, groot of klein, met dezelfde zorg en precisie uit te voeren.


Heeft u een vergelijkbaar project of bent u geïnteresseerd in het verbeteren van uw dakoplossingen? Neem contact met ons op en ontdek hoe DakLift uw dakrenovatie tot een succes kan maken.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Nee, dank je wel.