Asbest dak verwijdert door DakLift: het vernieuwde, veilige dak van een werkhuis, getransformeerd door een combinatie van professionele asbestsanering en dakrenovatie.

WERKHUIS SCHERPENHEUVEL

Oppervlakte 115 m²

Golfplaten verwijderd

Eternit Ecolor Golfplaten

Nieuwe PVC goten

Asbest golfplaten verwijderd en nieuwe eternet ecolor golfplaten geplaatst

Asbest dak Vervangen in Scherpenheuvel

Frisse Start met DakLift: 115m² Asbestdak Vervanging voor Familie R.

Het was een opmerkelijke dag in Scherpenheuvel toen DakLift arriveerde bij de woning van de familie R. Hun uitdaging? Een verouderd asbestdak van 115m² dat dringend vervangen moest worden. En dat is precies wat we hebben gedaan – met een vleugje DakLift magie!


Veiligheid Eerst: Asbestverwijdering

Ons eerste doel was de veilige verwijdering van het oude asbestdak. Met zorg en precisie hebben we gezorgd voor een zorgvuldige asbestsanering, waarbij we elk risico voor de gezondheid elimineerden en een schone basis creëerden voor de nieuwe dakinstallatie.


Stijlvolle Transformatie met Zwarte Eternit Golfplaten

Na de asbestverwijdering was het tijd voor de metamorfose. We kozen voor stijlvolle zwarte eternit golfplaten - een keuze die niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een moderne en strakke uitstraling biedt. Het resultaat? Een adembenemende make-over die het pand van de familie R. volledig transformeerde.


Snelle en Nette Afwerking

Wat deze DakLift ervaring bijzonder maakte, was onze snelle en efficiënte aanpak. De familie R. kon zonder enige hinder terugkeren naar hun dagelijkse werkzaamheden in hun loods. Onze belofte van efficiëntie, nauwkeurigheid en aandacht voor de behoeften van onze klanten stond voorop.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Nee, dank je wel.