Close-up van een gerenoveerd dak na asbest vervanging Close-up foto: "Detail van de kwalitatieve Eternit golfplaten, geplaatst door DakLift in Budingen

PAARDENSTAL BUDINGEN

Oppervlakte 348 m²

Asbest  verwijderd

Eternit Ecolor

Nieuwe dakgoten

Asbest Dak Vervangen bij Paardenstal in Budingen

Een Noodzakelijke Transformatie: 

Bij de familie D. in Budingen stond een essentiële verandering op de agenda: de renovatie van hun paardenstal's dak. Deze stal, een thuis voor paarden en een opslagplaats voor stro en hooi, had een dak dat dringend aan vervanging toe was. 


Asbestsanering met Focus op Veiligheid: 

Onze eerste prioriteit was de veilige verwijdering van de asbesthoudende golfplaten die 348m² besloegen. Bij DakLift zijn we getraind in asbestsanering volgens strikte veiligheidsnormen, en we hebben ervoor gezorgd dat elk spoor van asbest zorgvuldig werd verwijderd. 


Upgraden naar Duurzaamheid: 

Na de sanering begonnen we met de installatie van de nieuwe Eternit golfplaten. Deze dakplaten zijn niet alleen stevig en duurzaam, maar voegen ook een esthetische waarde toe aan de stalling. Met de toevoeging van lichtstraten werd gezorgd voor natuurlijke lichtinval, wat bijdraagt aan een aangenamere omgeving voor de paarden. 


Het Afwerken van Details: 

Om het renovatieproject compleet te maken, installeerden we nieuwe PVC dakgoten, wat zorgt voor een efficiënte afvoer van regenwater. Dit helpt in het vermijden van waterophoping en zorgt dat de stal en opslagruimtes droog blijven. 


Conclusie: 

Het resultaat is een complete transformatie. De paardenstal van de familie Debrabander is nu veiliger, duurzamer en esthetisch aantrekkelijker, klaar om jaren van dienst te zijn voor zowel de dieren als hun eigenaren.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Nee, dank je wel.