Asbest dak verwijdert door DakLift: het vernieuwde, veilige dak van een werkhuis, getransformeerd door een combinatie van professionele asbestsanering en dakrenovatie.

GARAGE OUDSBERGEN

Oppervlakte 65 m²

Golfplaten verwijderd

Dakplaten dakpanmotief

Nieuwe PVC goten

asbestdak renovatie garage en tuinhuis in oudsbergen met een totaal van 65m2

Dakrenovatie bij Familie V. in Oudsbergen: Van Asbest tot Dakpanmotief

Bij DakLift hebben we recent een project afgerond bij de familie V. in Oudsbergen, waarbij we het asbestdak van een garage en een tuinhuis succesvol hebben vervangen. Het betrof een complex van drie aaneensluitende daken met een totale oppervlakte van 65m².


Veilige Asbestverwijdering en Installatie van Nieuwe Dakplaten

Ons team begon met het veilig verwijderen van het asbestdak, waarbij we de hoogste veiligheidsprotocollen volgden om een risicovrije omgeving te waarborgen. Vervolgens hebben we nieuwe dakplaten met een stijlvol dakpanmotief geïnstalleerd. Deze keuze biedt niet alleen een verbeterde esthetiek, maar ook duurzame bescherming tegen de elementen.


Perfecte Afwerking met Nieuwe PVC Dakgoten en Plooiwerk

Om het geheel compleet te maken, hebben we nieuwe PVC dakgoten geïnstalleerd, essentieel voor een efficiënte waterafvoer. Daarnaast zorgde ons nauwkeurige plooiwerk ervoor dat alle naden en randen naadloos werden afgewerkt, wat bijdraagt aan een strak en verzorgd eindresultaat.


Waarom DakLift?

Dit project bij de familie V. illustreert onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit. Bij DakLift specialiseren we ons in het vervangen van asbestdaken door veilige en duurzame alternatieven. Ons team staat altijd klaar om elk project, groot of klein, met dezelfde zorg en precisie uit te voeren.


Heeft u een vergelijkbaar project of bent u geïnteresseerd in het verbeteren van uw dakoplossingen? Neem contact met ons op en ontdek hoe DakLift uw dakrenovatie tot een succes kan maken.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Nee, dank je wel.