Close-up van een gerenoveerd dak na asbestsanering en vervanging.

GARAGE + OVERDEKT TERRAS HASSELT

Oppervlakte 75 m²

Asbestleien verwijderd

Geïsoleerde Dakplaten

Afwerking met plooiwerk

Overzichtsfoto van het vernieuwde garage- en tuinterrasdak bij Familie N in Hasselt.

Asbest dak Vervangen in Hasselt: Een Compleet Overzicht van het Project bij Familie N.

Asbestsanering en Dakrenovatie in Hasselt: 

De familie Nelissen in Hasselt stond voor een uitdaging. Hun woning, specifiek de garage en het overdekte tuinterras, had een asbesthoudend dak van 75,6m². Het vervangen van een asbestdak is niet enkel een kwestie van vernieuwing, maar vooral van veiligheid. En dat is waar DakLift tussenkwam.


Asbestverwijdering:

Het verwijderen van asbest vereist specifieke vaardigheden, kennis en voorzorgsmaatregelen om elk risico voor de gezondheid te vermijden. Ons team voerde een grondige asbestsanering uit, waarbij elk spoor van asbest vakkundig en veilig werd verwijderd, conform de laatste regelgeving en standaarden.


Dakrenovatie:

Met het asbest dak verwijderd, was het tijd voor de transformatie. We kozen voor geïsoleerde dakplaten van 30mm dikte. Deze bieden niet alleen bescherming tegen de elementen maar dragen ook bij aan de thermische efficiëntie van de ruimte eronder. Het dak werd verder afgewerkt met verfijnd plooiwerk, wat resulteerde in een esthetisch aantrekkelijke en functionele afwerking.


Behoud van Goten:

Bij DakLift begrijpen we de waarde van bestaande structuren. In plaats van de goten te vervangen, kozen we ervoor om de bestaande goten te behouden en deze naadloos te integreren met het nieuwe dak. Dit zorgde niet alleen voor kostenbesparingen maar ook voor een naadloze overgang tussen oud en nieuw.


Conclusie:

De renovatie van het asbest dak van de familie Nelissen in Hasselt is een perfect voorbeeld van hoe DakLift vakmanschap, expertise in asbestverwijdering en oog voor detail combineert. Of je nu een asbest dak wilt laten vervangen of op zoek bent naar een complete dakrenovatie, bij DakLift ben je aan het juiste adres.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Nee, dank je wel.