Asbestdak vervangen door DakLift: het vernieuwde, veilige dak van een gerenoveerd tuinhuis, getransformeerd door een combinatie van professionele asbestsanering en dakrenovatie.

TUINHUIS BEKKEVOORT

Oppervlakte 80 m²

Golfplaten verwijderd

Geïsoleerde dakplaten

Nieuwe PVC goten

Duurzame keuze: een voormalig tuinhuis met asbestdak, nu stralend met een nieuw, veilig dak en een frisse lik verf, onderstrepend hoe renovatie en persoonlijke touch oude structuren nieuw leven inblaast.

Duurzame Dakrenovatie voor Tuinhuis in Bekkevoort

Bij DakLift zijn we trots op elke klus die we uitvoeren, en ons recente project in Bekkevoort was daar een prachtig voorbeeld van. Deze keer stonden we voor de taak om een tuinhuis te vernieuwen door asbest golfplaten te vervangen, een uitdaging die ons team met zorg en expertise heeft volbracht.


Veilige Asbestverwijdering: Onze Prioriteit

Ons project begon met het veilig verwijderen van de oude asbest golfplaten. Met een oppervlakte van 80m² was dit een nauwgezette taak, uitgevoerd door onze specialisten met strikte aandacht voor veiligheidsnormen. Het veilig verwijderen van asbest is essentieel om de gezondheid van iedereen betrokken te beschermen.


Isolatie en Uitstraling: 30mm Geïsoleerde Dakplaten

Na de asbestsanering was het tijd voor vernieuwing. We kozen voor hoogwaardige 30mm dikke geïsoleerde dakplaten, die niet alleen uitstekende isolatie bieden, maar ook het uiterlijk van het tuinhuis verbeteren, zowel van binnen als van buiten.


De Perfecte Afwerking: Nieuwe PVC Goten

Om het project compleet te maken, installeerden we nieuwe PVC goten. Deze goten zorgen voor een effectieve afvoer van regenwater en beschermen het tuinhuis tegen weersomstandigheden. Ze vormen ook een perfecte aanvulling op het nieuwe dak, wat bijdraagt aan een aantrekkelijke algehele uitstraling.


Uw Expert in Asbestdak Vervanging

Heeft u een asbestdak dat aan vervanging toe is? Bij DakLift specialiseren we ons in het vervangen van asbestdaken. Onze expertise en nauwkeurige aanpak zorgen ervoor dat we elk asbestdak veilig, efficiënt en met oog voor detail vervangen. Ons team is toegewijd aan het leveren van vakmanschap, waarbij we gebruik maken van de beste materialen voor duurzame en esthetisch aantrekkelijke daken.


Als u een asbestdak heeft dat toe is aan vervanging, laat DakLift u niet in de steek. Wij staan garant voor veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit in elk project. Neem contact met ons op voor een zorgvuldige en professionele aanpak van uw dakrenovatie.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Nee, dank je wel.