Asbest dak vervangen van een woning in oudsbergen

STAL OUDSBERGEN

Oppervlakte 73 m²

Golfplaten verwijderd

Geïsoleerde dakplaten

Plooiwerken

Asbest dak vervangen bij Familie M. in Oudsbergen


Bij de stal van Familie M. troffen we verweerde asbest golfplaten aan, die door de tijd hun beste dagen hadden gehad. Dergelijke golfplaten vormen een risico: regen kan losgekomen asbestvezels meenemen, waardoor ze zich verspreiden en een gezondheidsgevaar vormen voor mens en dier.


Bij DakLift namen we de taak op ons om dit asbest dak te vervangen en een veilige omgeving te creëren. Ons proces omvatte:


1. Veilige asbestverwijdering: de asbesthoudende golfplaten werden zorgvuldig en volgens strikte veiligheidsnormen verwijderd.


2. Plaatsing van een duurzaam Dak: we hebben een nieuw en duurzaam dak geïnstalleerd, bestaande uit hoogwaardige geïsoleerde dakplaten. Dit biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar zorgt ook voor betere isolatie.


3. Afwerking met plooiwerk: naast de dakplaten zorgde ons nauwkeurig plooiwerk voor een strakke en professionele afwerking, waardoor de stal niet alleen functioneel, maar ook esthetisch verbeterd is.


De stal van Familie M. is nu niet alleen vrij van de risico's die oudere asbest golfplaten met zich meebrengen, maar is ook voorzien van een modern, duurzaam dak dat jarenlang betrouwbare bescherming biedt.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Nee, dank je wel.