Asbest dak verwijdert door DakLift: het vernieuwde, veilige dak van een werkhuis, getransformeerd door een combinatie van professionele asbestsanering en dakrenovatie.

CARPORT + TUINHUIS BALEN

Oppervlakte 78 m²

Golfplaten verwijderd

Nieuwe dakplaten

Nieuwe PVC goten

Asbest golfplaten verwijderd en nieuwe eternet ecolor golfplaten geplaatst

Asbestsanering en Dakvernieuwing bij Familie V.W. in Balen

Bij DakLift streven we naar veiligheid en kwaliteit, wat duidelijk werd bij ons recent project voor de familie V.W. in Balen. We hebben met succes twee asbestdaken vernieuwd: een tuinhuis van 25m² en een carport van 53m², beide voorzien van hoogwaardige dakoplossingen.


Zorgvuldige Asbestverwijdering: De Basis voor Veiligheid

Ons team begon met het zorgvuldig verwijderen van de asbestdaken, een proces waarbij strikte veiligheidsprotocollen worden gevolgd om elke vorm van kruiscontaminatie te voorkomen. Veiligheid voor onze klanten en medewerkers staat altijd voorop.


Innovatieve Dakoplossingen voor Duurzaamheid en Esthetiek

Voor het tuinhuis kozen we voor duurzame anti-condens dakplaten, ideaal voor het minimaliseren van condensatie en het verhogen van de duurzaamheid van de structuur. Voor de carport implementeerden we 30mm dikke geïsoleerde dakplaten. Deze keuze werd gedreven door de structuur van de draagbalken, die te ver uit elkaar staan voor standaard dakplaten. De dikte en stevigheid van de geïsoleerde platen maakten het mogelijk om een nieuw dak te plaatsen zonder extra balken toe te voegen, wat een efficiënte en kostenbesparende oplossing bood.


Afwerking en Functionaliteit: Nieuwe PVC Dakgoten en Plooiwerk

Elk dakproject is pas compleet met de juiste afwerking. Voor beide structuren installeerden we nieuwe PVC dakgoten, essentieel voor een effectieve afvoer van regenwater. Daarnaast zorgde het nauwkeurige plooiwerk voor een naadloze integratie van de dakplaten, wat het esthetische aspect aanzienlijk verbeterde.


Waarom Kiezen voor DakLift?

Dit project bij de familie V.W. illustreert onze toewijding aan uitmuntendheid in zowel vakmanschap als klantenservice. Of het nu gaat om het verwijderen van asbest of het installeren van nieuwe, geïsoleerde dakoplossingen, DakLift staat garant voor een professionele aanpak en uitstekende resultaten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Nee, dank je wel.