Asbestdak vervangen in Hasselt: DakLift's grootschalige renovatie van een industriegebouw voor Valore.

VALORE VERHUUR LOGISTIEKE RUIMTE HASSELT

Oppervlakte 1098 m²

Sandwichpanelen 30mm 

Afwerking met plooiwerk

Aluminium dakgoten

Voor en na in Hasselt: Asbestdak vervangen met sandwichpanelen door DakLift voor Valore's industriegebouw.

Bij Daklift zijn we altijd trots op het werk dat we leveren, maar sommige projecten verdienen gewoon een speciale vermelding. Een van die projecten is onze recente dakrenovatie voor Valore in Hasselt, een project waarbij, in tegenstelling tot onze vele opdrachten in asbestdak vervangen, het doel was de preventie van toekomstige lekken.


Valore, een gerespecteerde vastgoed speler, werd geconfronteerd met een uitdaging bij hun logistieke ruimte. Een uitdaging van maar liefst 1098m². De oplossing? Een complete dakrenovatie, waarbij we onze ervaring in het vervangen van asbestdaken hebben gebruikt om een langdurige, lekvrije oplossing te bieden.


Dat klopt, we hebben de logistieke ruimte van Valore geoptimaliseerd voor een lekvrij dak voor de komende jaren. We zijn all-in gegaan met dit project, waarbij we nieuwe geïsoleerde dakplaten (30mm dik!) en de sterkste aluminium dakgoten hebben geïnstalleerd, allemaal naadloos afgewerkt.


Wat betekent dit voor Valore en hun klanten? Eenvoudig gezegd, Valore kan hun logistieke ruimtes nu optimaal blijven verhuren. Hun klanten op hun beurt, kunnen gerust zijn voor de komende jaren, wetende dat hun gehuurde ruimtes optimaal beschermd zijn.


En een extra bonus? Tijdens het hele renovatieproces bleef de logistieke ruimte van Valore operationeel. Geen downtime, enkel vlotte en efficiënte werkzaamheden.


Dit project is een prachtig voorbeeld van wat er bereikt kan worden met vakmanschap, kwaliteitsmaterialen en een focus op toekomstgerichte oplossingen. We zijn ontzettend trots op het resultaat en we zijn blij dat we Valore hebben kunnen ondersteunen in hun streven naar continue verbetering, en dat we onze ervaring in het vervangen van asbestdaken hebben kunnen toepassen voor een efficiënte, effectieve renovatie.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Nee, dank je wel.