Afbeelding ter illustratie van asbestherkenning en de belangrijkheid van veilige omgang met asbest volgens DakLift.

ASBEST

AT/

TEST

Bij DakLift begrijpen we uw zorgen omtrent asbest. Daarom bieden wij een eenvoudige verbinding naar grondige asbesttesten en erkende asbestinventariseerders. Dien vandaag nog uw aanvraag in via ons gratis offerte formulier . En uw vraag wordt doorgestuurd naar deskundige experts, allemaal om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

ASBEST TEST: Zeker Zijn voor U Investeert

Het plaatsen van een nieuw dak is een behoorlijke investering en voordat u deze stap zet, wilt u ongetwijfeld zeker weten of het noodzakelijk is. Met een asbest test elimineren we alle twijfel: is uw dak wel of niet asbesthoudend? Het is cruciaal voor uw wooncomfort en gezondheid om zeker te zijn van een veilige leefomgeving. Een professionele staalname, geanalyseerd door een erkend labo, verzekert u van een accurate diagnose. Verzeker uzelf van een gezonde en veilige woon- en leefomgeving en vraag de asbest test aan via ons offerte formulier. DakLift en haar deskundige experts staan voor u klaar om u absolute zekerheid te bieden.


ASBEST ATTEST: bij Verkoop of Schenking van uw Woning

Wanneer u een woning of een deel ervan, gebouwd vóór 2001, wenst te verkopen of schenken, is het bezit van een geldig asbestattest wettelijk verplicht vanaf 23 november 2022. Dit attest, resulterend uit een niet-destructieve asbestinventarisatie, identificeert aanwezige asbesthoudende materialen en geeft aanbevelingen voor veilig beheer of verwijdering ervan. DakLift faciliteert deze stap voor u door de verbinding te zijn tussen u en erkende asbestinventariseerders. Doe eenvoudig een aanvraag voor een asbestattest via ons gratis offerte formulier en wij zorgen ervoor dat een professionele inventariseerder u contacteert om uw woning te onderzoeken en u voorziet van het noodzakelijke attest.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Nee, dank je wel.