Hoeveel kost het om mijn asbestdak te vernieuwen?

Regelmatig vraagt men ons hoeveel het kost om een asbestdak te vernieuwen. Wat een logische vraag is, maar helaas moeten wij daar op antwoorden dat het onmogelijk is om zomaar een prijs uit onze mouw te schudden. Om een correcte prijs te kunnen maken, dienen wij ter plaatse te komen om:

  • Het asbestdak volledig op te meten. Hierbij is niet enkel de oppervlakte van belang. Ook het soort dak en de structuur worden in acht genomen.
  • De staat van het asbest te bepalen. Het scheelt in hoeveelheid werk of de asbest golfplaten verduurd zijn of nog als geheel gedemonteerd kunnen worden.
  • De werkomgeving te bekijken. Is het gebouw en de omgeving vrij toegankelijk? Waar kunnen we de materialen, container,.. plaatsen? Is er een hoogwerker nodig?
  • Samen de nieuwe materialen kiezen. Je kan kiezen uit duurzame golfplaten, sandwichpanelen met enkele plaat of met geïsoleerde plaat,.. Moeten er nieuwe dakgoten komen?

Wat we wel op voorhand kunnen vertellen is dat wij scherpe prijzen hanteren en dat onze offertes vast zijn. Je komt dus niet voor verrassingen te staan door ‘onvoorziene’ meerkosten!

Wil jij ook je asbest dak laten vernieuwen door een erkende asbestverwijderaar en dit volgens de regels van het vak?

Contacteer ons voor een GRATIS offerte.

Wij komen persoonlijk langs, meten je dak op en doen een concreet voorstel.

Recently Viewed

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Nee, dank je wel.