Hoe gaan wij te werk bij een asbest sanering?🛠

Het veilig verwijderen van asbesthoudende daken begint bij de veiligheid van onze mensen die de sanering uitvoeren. Zij dragen de juiste beschermende kledij en een aansluitend FFP3 stofmasker waardoor contaminatie vermeden wordt.

Alvorens tot het verwijderen van de asbesthoudende golfplaten over te gaan, zal er eerst een beschermlaag met een specifiek daarvoor ontwikkelde vloeistof aangebracht worden. Deze vloeistof zorgt voor een fixatie van de asbestvezels waardoor we het aantal vrijgekomen vezels in de lucht tot een minimum kunnen beperken.

Vervolgens kunnen de asbesthoudende platen gedemonteerd of verwijdert worden. Deze platen worden met de nodige voorzichtigheid en volgens de regels van het vak verpakt en opgeslagen in de geplaatste asbest container. Na afloop van de sanering zal deze container met een asbestzak afgesloten worden, zodat er ook tijdens het transport geen asbestvezels in de lucht kunnen terechtkomen.

Als laatste stap, zullen we de werkomgeving grondig stofzuigen met een industriële stofzuiger die voorzien is met een HEPA filter.

Wil jij ook je asbest dak laten verwijderen door een erkende asbestverwijderaar en dit volgens de regels van het vak?

Contacteer DakLift voor een GRATIS offerte.

Wij komen ter plaatse voor een offerte op maat.

Recently Viewed

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Nee, dank je wel.